Programació TV3

Dimecres, 12 agost de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 255'
10.15
Jet lag
Ens casem
Emissió dels capítols La roba bruta i Ens casem.
Sèries
Durada: 55'
11.10
Viatges insòlits
Mèxic del Nord
Al nord de Mèxic, fa anys que hi té lloc una perillosa guerra contra el narcotràfic. Però fa un cert temps que les xifres de criminalitat han disminuït, i ara sembla un bon moment per anar-hi.
Documentals
Durada: 50'
12.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
El Paradís de les Senyores
Deixa-ho o dobla-ho
El Corrado rep una invitació inesperada: participar com a concursant en el programa Deixa-ho o dobla-ho. El magatzemista haurà de poder manejar l'emoció i mantenir-se lúcid, una tasca difícil, ja que tota la botiga compta amb ell per a representar el Paradís davant de tot Itàlia.
Sèries
Durada: 70'
17.00
Vera
Velles ferides
La troballa casual del cadàver d'una noia jove, Carrie Telling, morta fa 30 anys durant les protestes dels miners del 1984, fa que la Vera comenci a destapar un seguit de ferides velles que esquitxen el pare de la Carrie; el seu millor amic, Stan Conville; un membre del Parlament, Michael Tennant; l'excap del Departament d'Investigació Criminal, John Warrick, i un vell amic de la Carrie, Terry Manttan, un home amb antecedents per violència de gènere.
Sèries
Durada: 95'
18.35
Hudson i Rex
Un mort que camina
Un detectiu privat amic del Charlie és enverinat i li demana ajuda per trobar tant el culpable com la naturalesa del verí que li han administrat. Els metges només li donen 48 hores de vida. El Charlie ha d'investigar els casos que ocupaven el seu amic detectiu, entre ells el d'un marit gelós i el d'un escriptor de terror amb uns seguidors molt particulars.
Sèries
Durada: 45'
19.20
Shakespeare i Hathaway: investigadors privats
L'aliment del camaleó
Hamish Kingly, un estudiant, diu als detectius que va tenir una premonició d'un assassinat al retir dirigit per la seva mare, la Sandra, i el padrastre, el Rex, així que la Lu i el Frank decideixen inscriure-s'hi per al cap de setmana. Més tard, la terapeuta del Hamish, Polly Rattle, arriba al lloc i exigeix que la seva filla, la Lily, l'exnòvia del Hamish, abandoni el retir immediatament. Quan la Polly és assassinada, arresten el Hamish.
Sèries
Durada: 50'
20.10
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 16'
20.26
TV3xunTUB
Francesc Garriga
Francesc Garriga ha dedicat tota la seva vida professional a la informació esportiva. En la seva particular història, Francesc revela el moment més emotiu de la seva carrera televisiva i els seus esports predilectes per seguir com a espectador.
Altres
Durada: 34'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes d'estiu
Millor restaurant de tradició familiar de Cambrils
En el món de la gastronomia és habitual trobar sagues familiars de cuiners i cuineres. Marc Ribas es desplaça avui fins a Cambrils per trobar el millor restaurant de tradició familiar de la zona. Els candidats: Denver, Botella i Casa Macarrilla.
Altres
Durada: 65'
23.10
Joc de cartes
Millor restaurant regentat per famosos
Marc Ribas torna a Tossa de Mar per assaborir els grans arrossos i el menjar casolà de Casa Andreu, un restaurant de tota la vida, propietat del model Andrés Velencoso i la seva germana Sílvia. Al cor de Barcelona, visita el restaurant HaHa, de les germanes Ruth Jiménez i Rebeka Brown. I a Sant Cugat del Vallès, degusta algunes de les especialitats del restaurant Sugoi, propietat de Gemma i Bàrbara Mengual.
Altres
Durada: 80'
00.30
Cartes en joc
Versió valenciana del programa Joc de cartes en què diversos restaurants amb un mateix tipus de cuina i d'una zona determinada s'enfronten entre si per aconseguir ser el millor.
Altres
Durada: 70'
01.40
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 260'