Programació TV3

Dijous, 15 abril de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
El programa entrevista el president del Mobile World Congress, John Hoffman. A més, l'investigador de la Universitat de Leicester Salvador Macip avalua les conseqüències de les novetats sobre les vacunes i aclareix si realment al Regne Unit s'ha arribat a la immunitat de grup. També es parla amb l'advocat Xavier Melero del llibre que acaba de publicar, Cambalache, un abogado en la España de Pujol, en el qual recull la seva experiència personal. Més tard, l'alcalde de Granollers, Josep Mayoral, explica per què s'han unit nou ciutats de la segona corona metropolitana i què reivindiquen. Després que el govern hagi dit que es planteja el confinament per vegueries, se li pregunta al catedràtic de Finances Públiques de la UB, Joaquim Solé Vilanova, com està legislada aquesta figura territorial. Finalment, Esther Vera i Jordi Mercader comenten i contextualitzen l'actualitat del dia.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Cuixetes de pollastre amb suc
Recepta senzilla i saborosa, a més d'econòmica i nutritiva. Es fan unes cuixetes de pollastre amb un bon suc.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
El Juli s'havia de quedar a dormir a casa de l'Anna, però s'adona que s'ha deixat la medicació i s'inventa una excusa per anar-se'n. L'Anna, per part seva, sap que el Juli li ha mentit i ho confronta. Paral·lelament, el Simon tracta la Sílvia amb més distància i ella tem que l'Eulàlia li hagi explicat que el van estar investigant. Més tard, l'Eulàlia s'enfada amb el Simon per haver estat tan poc curós. FInalment, la Pili esta decidida a ser feliç malgrat la renúncia a tenir fills.
Sèries
Durada: 45'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Polònia
El programa descobreix com reacciona Pedro Sánchez davant l'aturada a Europa de la vacuna Janssen i com gestiona les notícies. També se sap quins criteris fa servir la ministra de Sanitat per decidir com s'executa el pla de vacunació i com es prenen les decisions al Procicat. Paral·lelament, a la Generalitat de Catalunya, com que les negociacions entre Junts i Esquerra s'eternitzen i no hi ha president, s'hi han instal·lat uns okupes. Més tard, Isabel Díaz Ayuso ve corrents des de Madrid, però Pablo Casado i Martínez-Almeida li paren els peus per demanar-li que deixi d'avançar per la dreta el líder del partit.
Altres
Durada: 35'
22.40
Alguna pregunta més?
Isma Juárez entra a casa del periodista Siro López per veure el Madrid-Barça plegats. Al final, la cosa no acaba bé. A més, Joel Díaz va a la presentació del llibre L'armadura del rei, molt crític amb Joan Carles I, a Díaz de fúria. Més tard, la mítica Rosa Andreu de Malalts de tele passa per La televisió és cultura. Posteriorment, el programa canta al Procicat amb l'ajuda de David Moreno i corre davant Díaz Ayuso.
Altres
Durada: 35'
23.15
Celebrem!
El dia de la sinceritat
El dia de l'estrena és molt especial i el programa vol dedicar el capítol a la sinceritat. Els convidats són la cantant Samantha, l'actriu Sílvia Bel, la cantant Elena Gadel i la companyia de dansa i hip-hop dels Brodas Bros. A més, l'espai proposa un joc per saber quin dels convidats és més sincer. Quan s'hagi resolt aquest dubte, es busca descobrir qui s'amaga sota la disfressa del convidat o convidada que acompanya Adriana Fuertes. (Nou en emissió.)
Altres
Durada: 55'
00.10
Al cotxe
Marc Martínez i Vicenta N'Dongo
Aquesta setmana, els convidats són l'actor i director Marc Martínez i l'actriu Vicenta N'Dongo. Eloi recull Marc Martínez a Argentona, on viu actualment. Durant el trajecte, explica que els pares el van apuntar a teatre als sis anys perquè consideraven que al Raval, on vivien, no hi passava res de bo, i que el seu somni és crear un espai per socialitzar l'art i que tothom tingui la possibilitat d'accedir a la cultura. Més tard, puja al cotxe una de les noves cares de Com si fos ahir, Vicenta N'Dongo, que porta Eloi Vila de cap amb les rotondes i les desviacions i li confessa que de petita era clavada al Michael Jackson dels Jackson Five i que ha hagut de lluitar per treure's l'etiqueta d'actriu exòtica.
Altres
Durada: 55'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 85'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'