Programació La 1

Dimecres, 12 agost de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 240'
10.00
La mañana
Magazín que inclou seccions de cor, d'actualitat i de salut.
Altres
Durada: 180'
13.00
Cocina al punto con Peña y Tamara
Almejas y berberechos
Peña visita l'associació de dones mariscadores de Cambados, a Pontevedra, i passa una jornada de feina amb elles per veure l'esforç que hi ha darrere de la recol·lecció de les cloïsses i les escopinyes. Després, Peña prepara dues receptes amb Tamara Falcó, totes dues amb marisc.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Bloqueados por el muro
Espai en què dos equips de quatre participants juguen sobre un mur en el qual han de sortejar uns blocs que intenten empènyer cap al buit de manera impredictible. Si cauen, perden. Mentrestant, han de superar una ronda de preguntes per obtenir el major nombre de punts que els permeti aconseguir un espai més gran sobre el qual sostenir-se per la trepidant ronda final i, així, evitar saltar al buit. El duel continua fins que un equip es queda sense jugadors. A la prova final, en la qual es combinen preguntes, estratègia, sort i bons reflexos, l'equip guanyador intenta obtenir cada dia un gran premi en efectiu.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 15'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Mercado central
El Jesús posa fi a la vaga de transportistes i el Germán dimiteix. Paral·lelament, el Jorge i la Celia estan enganxats a la seva relació virtual, sense saber qui s'amaga darrere dels seus àlies. Després d'un discurs encoratjador per als comerciants, la Carmen comença a aplicar implacable el reglament del Mercado Central. Finalment, el Samuel torna a jugar-se els diners del mercat i la Carla, en descobrir-ho, trenca amb ell.
Sèries
Durada: 50'
17.20
Servir y proteger
L'Espe torna de Consuegra decidida a intentar un acostament amb la Diana. Recolzant-se en les dades de la seva investigació personal, suggereix a la Diana la possibilitat que el nadó que va perdre fos robat. Paral·lelament, l'Alicia aconsegueix que el duaner corrupte d'Algesires col·labori amb la policia per caçar Vlado Khan. El Mateo, per la seva banda, comunica a l'Andrés que pensa expulsar-lo de les Clíniques DiMatteo. Humiliat, l'Andrés suplica al Rojo acabar d'una vegada amb el seu soci.
Sèries
Durada: 30'
17.50
Acacias 38
El motiu de la visita de l'Aurelio al Marcos no és altra que la formalització dels negocis entre les dues famílies. Paral·lelament, el Méndez evita la visita del Felipe a la Genoveva a la presó i li explica que van trobar en la seva possessió un punxó amb el qual pretenia matar-lo. La Rosina, per la seva banda, segueix investigant les estranyes rialles a la casa dels Domínguez i descobreix sorpresa el Jose amb l'Alodia en una actitud sospitosa. Mentrestant, els Palacios fan plans per passar el dia fora de casa i conviden la Lolita. La Natalia aprofita la solitud de l'Antoñito per anar a casa seva.
Sèries
Durada: 55'
18.45
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 50'
19.35
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es posa una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 55'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Lazos de sangre
Manolo Escobar
Admirat i estimat per diverses generacions, la història de Manolo Escobar és una història de superació i entrega. Gràcies a l'entrevista de la seva filla, Vanesa García, es coneix com Manolo va abandonar El Ejido sent un nen per buscar-se la vida a Badalona, els detalls de la bonica història d'amor que van viure Manolo i Ana i com la ruïna i la traïció també van marcar la seva vida. Es descobreix que el cantant se'n va anar sense complir un desig, conèixer l'aclamat Miguel Poveda. El programa entrevista el cantaor qui rendeix tribut a Escobar cantant les seves cançons per al públic.
Documentals
Durada: 95'
23.40
Lazos de sangre: el debate
Manolo Escobar
En aquest espai s'analitzen els temes tractats al programa Lazos de sangre.
Altres
Durada: 90'
01.10
Lazos de sangre
La saga Pantoja
En aquesta ocasió, el programa compta l'apassionant vida d'una artista que va viure moments tràgics però també va assaborir les mels de l'èxit. Mitjançant el testimoni de familiars i amics i del ric arxiu que TVE guarda de les seves actuacions, es repassa la vida de pel·lícula d'Isabel Pantoja i de la resta de la saga.
Documentals
Durada: 70'
02.20
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'